Tisztelt Építkezők, Felújítók!

Életünk során minden egyes vásárlás döntés elé állít minket. Melyik márkában bízzunk ? Mennyi pénzt szánjunk rá ? A minőséget vagy az árat vegyük inkább figyelembe?
Sok-sok szempont, amelyek alapján végül választunk. Egy mosópor vagy egy joghurt esetén nincs túlzott jelentősége a dolognak, hiszen amennyiben nem voltunk elégedettek velük, legközelebb másikat veszünk.
Egy építkezéshez vagy felújításhoz vásárolt termék azonban hosszú évekre szóló döntés!
Építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsa mellett érdemes vásárolni. Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie ?
A válasz egyetlen szó: bizalom.
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvezőbb árainkban és folyamatos akcióinkban!
Nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt három évben a Magyar Brands és a Business SuperBrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is valamelyik telephelyünkön köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás előtt áll. Addig is érdemes átlapozni a legfrissebb katalógusunkat, amely bepillantást nyújt aktuális ajánlatunkba.

Tisztelettel:

Az újHÁZ Centrum Csapata